Welke fabrikanten voor ontwormingsbehandelingen bestaan er?

Niemand weet het, maar het is waarschijnlijk onmogelijk om gelijke tred te houden met het steeds groeiende aantal bedrijven.

Wanneer u een nieuw ontwormingsproduct tegenkomt, u zich afvragen over de kwaliteit en veiligheid van dat product. Om deze informatie voor u beschikbaar te stellen, heb ik besloten om een enquête te doen. Wat kun je verwachten te leren als je dit artikel leest? Ik hoop dat je dit interessant vindt. Ik zal de gegevens met u delen later in het artikel, en ik zal zeker de namen van bedrijven in de lijst van bedrijven die ontworming behandeling producten te noemen. Voor dit artikel nam ik de tijd om de deskundigen te vragen op: Ik hoop dat mijn gegevens, evenals de ervaring die mijn collega's hier hebben opgedaan, van nut is. Een internelinkbeoordeling bekijken. Laat me weten wat je ervan vindt. De auteurs van de enquête hadden de vragen anders kunnen beantwoorden. We gaan meer resultaten boeken. Ik zal de lijst bijwerken met namen wanneer de gegevens beschikbaar zijn. Overweeg een ervaringsrapport Vitamine B-complex. Dank je, Daan.

De enquête werd uitgevoerd in juni-juli 2015, en de resultaten worden gepresenteerd als een open access artikel. De dataset is gedownload naar mijn harde schijf. Ik zal na een extra post op de enquête in de komende week. Hoeveel kosten ontwormingsbehandelingen? Bedankt voor je geduld.

Lezers van deze blog zijn bekend met mijn eerdere onderzoek (hier, hier en hier) op de effecten van de "verslechtering van de voorwaarden voor reproductie" zoals gemeten door reproductieve succes in wilde populaties. Mijn eerdere onderzoek naar de rol van sociale factoren in dit fenomeen wordt gepresenteerd in dit bericht. Dit onderscheidt het opvallend van andere artikelen zoals ontwormingskuur.

Deze keer concentreerde ik me op een experiment dat ik in Nederland uitvoerde met als doel het effect van een zeer grote hoeveelheid ontwormingsbehandelingen op het voortplantingssucces van een groot aantal individuen te meten. Het experimentele ontwerp van het experiment is hier goed beschreven (mijn samenvatting van het experimentele protocol).