Over Daan van

Toen ik deze blog in 2015 begon, dacht ik dat het een leuke en interessante plek zou zijn waar mensen zoals ik de informatie konden posten die ze hebben over woulming en gezondheid in het algemeen. Ik had zoiets niet verwacht, want ik had geen speciale kennis over dit onderwerp. Ik begon de blog in mijn vrije tijd. Zoals ik al eerder zei, heb ik geprobeerd om zo veel informatie als ik kan op de blog. Er zijn ook berichten over een ander deel van ontworming (dat is echt een beetje ingewikkeld en niet zo gemakkelijk uit te leggen).

Ik zie de blog niet als een plek waar mensen je kunnen vertellen over hoe je wormy, of maak een verlanglijstje. Het is ook niet een plek waar je vragen stellen over het ontwormingsproces. Het is meer een plek voor mensen om uit te vinden wat ze nodig hebben en iemand vinden om mee te praten over hun ervaringen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat mij is verteld dat het belangrijk is dat u meer weet over de ziekte waaraan u lijdt. Ik heb besloten om het te delen met jullie allemaal, want er is niets belangrijker dan het kennen van de waarheid over de ziekte en ik geloof dat veel van jullie die er ziek zijn en willen helpen! Mijn blog is gewijd aan het geven van een beetje terug en het delen van wat ik heb geleerd en geleerd van alle zieke en getroffen mensen die ik ken. Ik begon te bloggen over mijn eigen situatie en was blij te ontdekken dat anderen dezelfde zorgen hadden, en dus, de blog groeide vanaf daar. Ik wilde degenen die lijden te helpen, dus begon ik deze blog om u de kennis die u nodig hebt. Ik weet dat veel mensen bang zijn om verder te gaan en te praten over deze dingen op hun eigen, omdat ze niet willen worden gezien als een gek persoon.

Mijn vader vertelde me altijd dat het leven een reis is en dat in mijn geval, die reis nam me mee naar deze blog.

Deze reis is zwaar geweest en soms is de weg hobbelig geweest. De eerste jaren waren erg moeilijk, zelfs moeilijker dan de andere jaren in mijn leven. Ik ben een oudere vrouw nu, maar nog jong genoeg om te kunnen praten over het soms en het gevoel dat ik de wereld kan veranderen en de houding van mensen ten opzichte van deze kwestie te veranderen. Ik ben blij dat ik eindelijk in staat ben om meer mensen zoals ik te helpen, zelfs als ik ze niet volledig kan veranderen. Het internet heeft dit hele ding zo gemakkelijk om over te praten, ik denk dat het echt verbazingwekkend hoe ver het is gegaan. Als u een jongere persoon met dit probleem of hebben een die u zich zorgen maakt over, dan u delen op deze blog. Dank u. - Daan Ik heb een zeldzame vorm van een ziekte genaamd GID (genitale identiteitsstoornis) die ik geërfd van mijn moeder (ik heb een zus die lijdt aan hetzelfde, maar ze is lesbisch en ik ben hetero).

In 2018 werd ik geïnterviewd door TVN Nederland in het kader van de Nederlandse documentaire "Dancing with myself" (Tvn Nederlands en ennemeen van nije gaan, dit jongeren zij tussen nog oud). Die documentaire was in mijn land van 2012-2014, het was een zeer korte film en ik herinner me niet veel over het interview en het was geen onderdeel van de documentaire.

Maar ik herinner me het interview wordt heel grappig en ik had het grote genoegen van de mogelijkheid om te spreken met een van de geïnterviewden in persoon en ze waren heel aardig en we hadden een goede tijd en dan was dat. Deze blog was in feite een groot deel van dat. Zoals u zich waarschijnlijk herinnert, was het een van de eerste dingen op mijn todo-lijst voor 2018. Ik heb niet veel geblogd voor 2017, maar ik heb wat video's voor YouTube gedaan en het was een geweldige manier om 2018 te beginnen met wat inhoud.

Ik ben geboren in Amsterdam, maar ben opgegroeid aan de oostkust van de VS en de westkust van Frankrijk.

De belangrijkste reden dat ik besloot om dit te schrijven is omdat ik ging door hetzelfde een paar jaar geleden, en ik wilde alleen maar terug te geven aan de gemeenschap en mijn ervaringen en kennis te delen. Ik begon met een paar berichten, en toen begon ik te schrijven over het in andere blogs. Na een tijdje realiseerde ik me dat er veel mensen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt, of vergelijkbare ervaringen hebben als de mijne, en ik wilde weten wat andere mensen denken. Dus toen heb ik deze blog gemaakt. Ik ben geen expert, dus heb ik besloten om te delen wat ik weet over ontworming in het algemeen, hoe je jezelf wurmt en hoe je het meeste uit de behandeling haalt.