Heb ik ontwormingsbehandelingen nodig?

Nee, maar ze zullen beter zijn dan niet ontwormen. Als je denkt dat je ze nodig hebt, kan ik een paar wormen behandelingen aanbevelen. Ik zou willen zeggen dat al mijn ontworming behandelingen zijn niet voor mensen met de volgende ziekten en / of medische problemen: Hepatitis A, Zwangerschap, Zwangerschap, Lactatie, Diabetes, Borstvoeding, Bloedverdunners, Bloeddruk medicatie, Astma, Hoog cholesterolgehalte, enz. Er is veel informatie op mijn blog over dit onderwerp. Ik ben ook arts en heb veel patiënten behandeld met verschillende ziekten en medische problemen en ik kan u vertellen dat er niets is dat mijn patiënten erger kan maken. Ik heb veel ervaring op dit gebied en ik wil behulpzaam zijn en u de beste behandeling bieden voor het beste resultaat. Ik hoop dat je dit nuttig vindt.

Als iemand me vraagt: Hoe vaak word je er ziek van? Ik antwoord: "Elke keer." Ze hebben meestal gelijk. Ik doe mijn best om ze te behandelen, maar zoals ik het ken, zijn er een aantal patiënten die naar de artsen gaan met dit soort klachten. Als je me vraagt: Hoeveel dagen heb je dit probleem gehad? Ik antwoord: "Elke dag. Dit is zeer ernstig, vooral met de hoge dosering. Maar je naar je dokter gaan. De volgende dag komen ze helemaal niet naar de dokter. "Het is mijn probleem," zeggen ze, "ik wil naar de artsen voor mijn ontworming behandelingen en ik wil niet betalen voor een behandeling die me niet helpt. Help me alsjeblieft." Ik antwoord: "We hebben geen tijd om u te helpen. Het is een medisch probleem." "Ja, maar je hebt geen opties, hè? Je hebt geen andere keuze dan dit te doorstaan." "Maar ik heb deze behandeling gebruikt, het werkt voor mij, ik wil het blijven gebruiken." "Je bent een man. Je geen vrouw zijn in deze zaak. Geen man kan er een probleem mee hebben dat een vrouw een vrouw is. Dat is het. Je hebt geen keus. Als gevolg daarvan lijkt het logischer dan Zwembroek Vingino. Geen keus. Je me niet vertellen dat je de medicijnen moet nemen. Als je wilt, kun je de medicatie hebben, maar je me niet vragen of ik je de medicatie ga geven omdat je een vrouw bent en ik wil niet met je omgaan en je het gevoel geven dat je een medicijn moet nemen. Je moet het alleen nemen als je al een diagnose hebt gekregen. Je hoeft niet te horen of je het nodig hebt of niet. Je moet nooit worden gevraagd om iets te doen, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Het ergste van dit alles is dat er geen goed of fout antwoord. In feite hoef je je niet te laten ontwormen als je dat niet wilt. Op dezelfde manier is ontwormingskuur Test een testrun waard.